Kahve falında düşerken tutunmak

Kahve falında düşerken tutunmak sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, üzüntü yaşamaya, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında düşerken tutunmak gördüyseniz:

  • Sizi zayıf veya kötü göstermeye çalışan kişilerle mücadele etmeniz gerekiyor.

Kahve falında düşerken ağaca tutunmak verilen emeklerin heba olacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşerken tutunmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine delalettir.

Kahve falında düşerken tutunmak yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşerken tutunmak rahatının ve huzurunun bozulacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine yorulur.

Kahve falında balkondan düşerken tutunmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekten düşmemek için tutunmak aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşerken bir yere tutunmak yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir