AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş duvara tırmanmak

Kahve falında taş duvara tırmanmak

Kahve falında taş duvara tırmanmak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında taş duvara tırmanmak gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı diğerlerinin planlarından bağımsız bir şekilde önde tutmanız gerekiyor.

Kahve falında taş duvara tırmanmak sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına işarettir.

Kahve falında düz duvara tırmanmak iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, arzuların yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir duvara tırmanmak adını herkese duyuracağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek duvara tırmanmak onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine yorulur.

Kahve falında duvara tırmandığını görmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düz duvara tırmandığını görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprak duvara tırmanmak edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine işarettir.

Kahve falında duvarda tırmanmak deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir