AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek duvara tırmanmak

Kahve falında yüksek duvara tırmanmak

Kahve falında yüksek duvara tırmanmak eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, büyük düşüneceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına delalettir.

Kahve falında yüksek duvara tırmanmak gördüyseniz:

  • Duygusal konular yapmanız gereken işleri yapmanızı veya keyif aldığınız kişilerle vakit geçirmenizi engelleyebilir.

Kahve falında yüksek bir duvara tırmanmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek duvara tırmanmak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, afiyette olacağına rivayet eder.

Kahve falında taş duvara tırmanmak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, yaşama isteğinin artacağına işaret eder.

Kahve falında düz bir duvara tırmanmak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında düz duvara tırmanmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvardan tırmanmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında evin duvarına tırmanmak deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvara tırmanmak hainlik yapacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir