AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami duvarına tırmanmak

Kahve falında cami duvarına tırmanmak

Kahve falında cami duvarına tırmanmak yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, para ve zaman ayıracağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında cami duvarına tırmanmak gördüyseniz:

  • Belirsizlik, hatalar veya aldatılma türünde konular söz konusu olabilir.

Kahve falında cami duvarına tırmanmak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvardan tırmanmak çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına işarettir.

Kahve falında düz duvara tırmandığını görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına delalettir.

Kahve falında duvara tırmandığını görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düz bir duvara tırmanmak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında duvarda tırmanmak ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dik duvara tırmanmak edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına alamet eder.

Kahve falında duvara tırmanmak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir