AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze su serpmek

Kahve falında yüze su serpmek

Kahve falında yüze su serpmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüze su serpmek gördüyseniz:

  • Tuzağa düşmekte olan bir kişinin farkında olsanızda, o kişiye bunu göstermek zor olabilir.

Kahve falında yüzüne su serpmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yüze su serpmek istenen herşeye kavuşulacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisine su serpmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, işe başlanacağına delalettir.

Kahve falında duvara su serpmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında eve su serpmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine yorulur.

Kahve falında yere su serpmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birine su serpmek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ateşe su serpmek kederinin dağılacağına, haklılığının anlaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir