AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara sıçramak

Kahve falında duvara sıçramak

Kahve falında duvara sıçramak kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında duvara sıçramak gördüyseniz:

  • Karşı tarafın davranış ya da yaklaşımlarının nedenlerini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında duvara sıçramak gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, işlerin kara geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yukarı sıçramak iyileşeceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında uyurken sıçramak sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında üzerine çiş sıçradığını görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına inanılır.

Kahve falında idrarın üzerine sıçradığını görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havaya sıçramak maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzüne sıçramak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne idrar sıçramak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir