AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine çiş sıçradığını görmek

Kahve falında üzerine çiş sıçradığını görmek

Kahve falında üzerine çiş sıçradığını görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, talihin yüzlerine güleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalet eder.

Kahve falında üzerine çiş sıçradığını gördüyseniz:

  • Konulara belli bir bakış açısıyla yaklaşmanız sinirlenmenizi engelleyebilir.

Kahve falında üzerine çiş sıçradığını görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, doktordan doktora koşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yere sıçramak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamur sıçradığını görmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında idrar sıçramak üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına alamet eder.

Kahve falında üzerine idrar sıçramak yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzerine idrar sıçradığını görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, iş kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzerine kan sıçramak atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında üstüne idrar sıçradığını görmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir