AnaSayfa / Genel / Kahve falında yukarı sıçramak

Kahve falında yukarı sıçramak

Kahve falında yukarı sıçramak fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, işlerin canlanacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında yukarı sıçramak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da akrabanızla zor bir durum yaşayabilirsiniz, duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında yukarı sıçramak onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında kan sıçramak elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında idrar sıçradığını görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, rakiplerin üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında idrarın üzerine sıçradığını görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamur sıçradığını görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne idrar sıçramak keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok sıçramak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzüne sıçramak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir