AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrarın üzerine sıçradığını görmek

Kahve falında idrarın üzerine sıçradığını görmek

Kahve falında idrarın üzerine sıçradığını görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, tövbe etmeden vefata, neşesini kaçıracağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında idrarın üzerine sıçradığını gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmalı, yeni yerler görmeli, seyahat etmeli veya yaşam tarzınızı değiştirmelisiniz.

Kahve falında üzerine idrar sıçramak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında idrar sıçramak kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne idrar sıçramak zenginliğe sahip olacağına, yokluk çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında üzerine idrar sıçradığını görmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine alamet eder.

Kahve falında idrar sıçradığını görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında üstüne idrar sıçradığını görmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında idrarın üzerine sıçradığını görmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yukarı sıçramak yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, hayatın pahalılaşmasına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir