AnaSayfa / Genel / Kahve falında havaya sıçramak

Kahve falında havaya sıçramak

Kahve falında havaya sıçramak kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, işlerin düze çıkarılacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında havaya sıçramak gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişiler olsa dahi, siz, olayları daha da hararetlendirmemek için gayret göstermelisiniz.

Kahve falında havaya sıçramak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına delalet eder.

Kahve falında idrarın üzerine sıçradığını görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, gelirinin sürekli olacağına alamet eder.

Kahve falında üzerine idrar sıçradığını görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çok sıçramak kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzerine çiş sıçradığını görmek mutluluk dolu haberler alacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzüne sıçramak hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, hakkıyla kazanca delalet eder.

Kahve falında idrar sıçramak düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalettir.

Kahve falında uyurken sıçramak işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, ayaklandıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir