AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzüne sıçramak

Kahve falında gökyüzüne sıçramak

Kahve falında gökyüzüne sıçramak akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, emeğinden hayır göreceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzüne sıçramak gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler bazı programlarınızın ya da planlarınızın hızlanmasını sağlayabilir.

Kahve falında gökyüzüne sıçramak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzüne kan sıçramak sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine rivayet eder.

Kahve falında kan sıçramak işlerinin sarpa saracağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında uyurken sıçramak geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine delalettir.

Kahve falında üzerine idrar sıçradığını görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, şerefe ve izzete delalet eder.

Kahve falında idrarın üzerine sıçradığını görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında çamur sıçramak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamur sıçradığını görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir