AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne idrar sıçramak

Kahve falında üstüne idrar sıçramak

Kahve falında üstüne idrar sıçramak kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, yapacağı planların altüst olacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne idrar sıçramak gördüyseniz:

  • Anında hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın.

Kahve falında üstüne idrar sıçramak yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında üstüne idrar sıçradığını görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzerine idrar sıçramak ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında idrar sıçramak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında idrarın üzerine sıçradığını görmek kişinin sıkıntıların artacağına, mutlu olacağına ve güleceğine delalet eder.

Kahve falında idrar sıçradığını görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında üzerine idrar sıçradığını görmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne çamur sıçramak dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir