AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyurken sıçramak

Kahve falında uyurken sıçramak

Kahve falında uyurken sıçramak hayatının yoluna gireceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, onlardan medet umacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına tabir olunur.

Kahve falında uyurken sıçramak gördüyseniz:

  • Boşuna endişelenmeyin.

Kahve falında uyurken sıçramak işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında idrar sıçramak kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında su sıçramak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, işlerin de hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvara sıçramak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstüne idrar sıçramak parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine inanılır.

Kahve falında yüksek yere sıçramak başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında korkudan sıçramak şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, bir akrabadan hata görüleceğine işarettir.

Kahve falında üstüne çamur sıçramak bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir