AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvardan kapı açmak

Kahve falında duvardan kapı açmak

Kahve falında duvardan kapı açmak yanlış kararlar vereceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvardan kapı açmak gördüyseniz:

  • Komedi filmlerindeki aksi ihtiyarlar gibi davranmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında duvardan kapı açmak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara pencere açmak hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarda delik açmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında odanın kapısını açmak bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işarettir.

Kahve falında misafire kapı açmak bazı konularda konuşulacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kapı açmak geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında kabenin kapısını açmak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kapının kilidini açmak işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir