AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara kireç sürmek

Kahve falında duvara kireç sürmek

Kahve falında duvara kireç sürmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına tabir olunur.

Kahve falında duvara kireç sürmek gördüyseniz:

  • Keyifsiz konulardan bahsetme eğiliminde olursanız, karşı tarafın isteksizliğini ya da kayıtsızlığını kişisel algılamamanızda fayda var.

Kahve falında duvara kireç sürmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında duvara kireç yapmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvara kireç görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sönmüş kireç görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirec temizlemek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve kireç görmek kişinin kazancının artacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirecle badana yapmak sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kireç karmak bir bebek sahibi olacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir