AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara kireç görmek

Kahve falında duvara kireç görmek

Kahve falında duvara kireç görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında duvara kireç gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sizden oldukça yaşlı bir erkekle aranızda aşk doğabilir.

Kahve falında duvara kireç sürmek beklentilerine ulaşacağına, rahat bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara kireç görmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında duvara kireç yapmak fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kireçle badana yapmak çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirece bulanmak aile bireylerinden birine iş kurulacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına işaret eder.

Kahve falında kireç karmak adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında kireçli su görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine işaret eder.

Kahve falında kireçli ev görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir