AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara kireç yapmak

Kahve falında duvara kireç yapmak

Kahve falında duvara kireç yapmak eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, duaların kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara kireç yapmak gördüyseniz:

  • Bazı ziyaretler ya da ziyaretçiler planlarınızı uygulamanıza yardım edecek teklifler getirebilir.

Kahve falında duvara kireç yapmak silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvara kireç sürmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına işaret eder.

Kahve falında duvara kireç görmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına işarettir.

Kahve falında kirec yapmak işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına alamet eder.

Kahve falında kirecle badana yapmak çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kireç yapmak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kireç badana yapmak kudret ve hikmet sahibi olacağına, başarılarının takdir edileceğine inanılır.

Kahve falında evi kireç yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir