AnaSayfa / Genel / Kahve falında kireç karmak

Kahve falında kireç karmak

Kahve falında kireç karmak ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, işlerinin kötüleşeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, verdiği sözleri tutacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, yalnız hissetmeye işaret eder.

Kahve falında kireç karmak gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanarak bir karar almanız gerekebilir.

Kahve falında kireç karmak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında çimento harcı karmak kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur karmak işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kına karmak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına inanılır.

Kahve falında beton karmak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında çamur karmak çok üzüntülü yollardan geçeceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tarhana karmak gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Kahve falında harç karmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir