AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirec temizlemek

Kahve falında kirec temizlemek

Kahve falında kirec temizlemek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına yorulur.

Kahve falında kirec temizlemek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden veya radikal adımlar atmaktan kaçınmamız gerekiyor.

Kahve falında kirec temizlemek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında eve kireç görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kireçli ev görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kireçli ev görmek zor zamanlar yaşayacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kirec yapmak çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında sönmüş kireç görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evi kireçle badana yapmak rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kireç taşı görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir