AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirecle badana yapmak

Kahve falında kirecle badana yapmak

Kahve falında kirecle badana yapmak kazançlı işlere gireceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, işsiz kalmaya, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, az maliyetle ticarete atılacağına işarettir.

Kahve falında kirecle badana yapmak gördüyseniz:

  • Gelen davet, öneri veya teklifleri doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında kirecle badana yapmak zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, günahlara delalettir.

Kahve falında evi kireçle badana yapmak uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kireç badana yapmak horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kireçle badana yapmak hak yolunu tutacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında duvara kireç yapmak yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında evi kireç yapmak zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kireç yapmak yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirec yapmak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir