AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kireçle badana yapmak

Kahve falında beyaz kireçle badana yapmak

Kahve falında beyaz kireçle badana yapmak kara kara düşüneceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, yardımın alınacağına, şansa alamet eder.

Kahve falında beyaz kireçle badana yapmak gördüyseniz:

  • Başarıyı garantiledikten sonra istediğiniz şekilde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında beyaz kireçle badana yapmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine yorulur.

Kahve falında kirecle badana yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına inanılır.

Kahve falında evi kireçle badana yapmak sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, hatalarından erken döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kireç badana yapmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, heveslerinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kireç yapmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında evi kireç yapmak yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kirec yapmak ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işarettir.

Kahve falında duvara kireç yapmak kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir