AnaSayfa / Genel / Kahve falında kireçli su görmek

Kahve falında kireçli su görmek

Kahve falında kireçli su görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına yorulur.

Kahve falında kireçli su gördüyseniz:

  • Başınızdaki problemleri azaltacak veya sürdürülmesi gereken bazı şeylerden vazgeçilmesine yardım edecek kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kireçli su görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine yorulur.

Kahve falında kireçli su içmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvara kireç yapmak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evi kireç yapmak dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kireç görmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kirecle badana yapmak ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kirec yapmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine rivayet eder.

Kahve falında kirece batmak kazancının sürekli artacağına, kısmetin kapanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir