AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirece bulanmak

Kahve falında kirece bulanmak

Kahve falında kirece bulanmak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, yaşam refahının düşeceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında kirece bulanmak gördüyseniz:

  • Fazla güzel görünen teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında kirece bulanmak bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, helal ekmek yiyeceğine inanılır.

Kahve falında çamura bulandığını görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, gerginliğin biteceğine işarettir.

Kahve falında midenin bulandığını görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına alamet eder.

Kahve falında suyun bulandığını görmek maddi yükümlülüklerin artacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında midesi bulandığını görmek bunalımlı günler geçirileceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakları çamura bulanmak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında zifte bulanmak daha iyi imkânlara sahip olacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının çamura bulandığını görmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir