AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereye dayanmak

Kahve falında pencereye dayanmak

Kahve falında pencereye dayanmak sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, başarılar elde edileceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Kahve falında pencereye dayanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda olaylar aydınlanmaya veya elinize yeni bilgiler gelmeye başlıyor olabilir.

Kahve falında pencereye dayanmak kendine olan özgüvenine kavuşacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırt sırta dayanmak zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, saadetinin yükseleceğine yorulur.

Kahve falında erkeğe dayanmak alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yere dayanmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, yollarını ayıracağına tabir olunur.

Kahve falında kapıya dayanmak kötü kişilerden uzak durulacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında yastığa dayanmak arkasının daha sağlam hale geleceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında omuza dayanmak dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında duvara dayanmak büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir