AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafaya silah dayandığını görmek

Kahve falında kafaya silah dayandığını görmek

Kahve falında kafaya silah dayandığını görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafaya silah dayandığını gördüyseniz:

  • Koşullar farklılaşıyor.

Kahve falında kafasına silah dayandığını görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kafasına silah dayanmak katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında kafaya silah dayandığını görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında alnına silah dayandığını görmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başına silah dayandığını görmek kişinin hedeflediği işi alacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaca dayanmak hayırlı işlere imza atacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine tabir olunur.

Kahve falında boğazına bıçak dayandığını görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında kapıya dayanmak ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, geleceğin güzel olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir