AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuza dayanmak

Kahve falında omuza dayanmak

Kahve falında omuza dayanmak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omuza dayanmak gördüyseniz:

  • Modası geçmiş veya artık verimliliğini yitirmiş düşünceleri, yöntemleri ya da methodları bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında omuza dayanmak etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğe dayanmak hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kapıya dayanmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başına silah dayandığını görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boynuna bıçak dayandığını görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına yorulur.

Kahve falında sırtına dayanmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında yastığa dayanmak gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafasına silah dayandığını görmek borca batacağına, istenen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir