AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara boya yapmak

Kahve falında duvara boya yapmak

Kahve falında duvara boya yapmak kişiye hep umut olacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine işarettir.

Kahve falında duvara boya yapmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık ortamlarda bulunabilir, güzel saatler geçirebilirsiniz.

Kahve falında duvara beyaz boya yapmak düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına yorulur.

Kahve falında duvara boya yapmak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, önemli atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşile boyanmış duvar görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında duvarı boyalı görmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı duvar boyası görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil duvar boyası görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında yeşil boyalı duvar görmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boyanmış duvar görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir