AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı duvar boyası görmek

Kahve falında sarı duvar boyası görmek

Kahve falında sarı duvar boyası görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, emeklerinin heba olacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, istediği makama geleceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı duvar boyası gördüyseniz:

  • Fikir çatışmalarına girmeden ortamı aydınlatmak için sorular sorabilir, isteklerde bulunabilir veya konuları siz tartışmaya açabilirsiniz.

Kahve falında sarı boyalı duvar görmek mal kaybına uğrayacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında sarı duvar boyası görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına delalettir.

Kahve falında yeşile boyanmış duvar görmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarda mavi boya görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni boyanmış duvar görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin hızlanacağına rivayet eder.

Kahve falında duvar boyasının döküldüğünü görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı boyalı duvar görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil duvar boyası görmek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir