AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil duvar boyası görmek

Kahve falında yeşil duvar boyası görmek

Kahve falında yeşil duvar boyası görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, problemleri teker teker çözeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil duvar boyası gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında yeşile boyanmış duvar görmek karlı işlere gireceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil boyalı duvar görmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil duvar boyası görmek daha isabetli kararlar alacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı duvar boyası görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, işlerinin de rast gideceğine inanılır.

Kahve falında boyalı duvar görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz duvar boyası görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında boyası dökülmüş duvar görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında duvar boyası görmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir