AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşile boyanmış duvar görmek

Kahve falında yeşile boyanmış duvar görmek

Kahve falında yeşile boyanmış duvar görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşile boyanmış duvar gördüyseniz:

  • Karşı tarafın davranış ya da yaklaşımlarının nedenlerini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında yeşil boyalı duvar görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında yeşile boyanmış duvar görmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil duvar boyası görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, ileride saygın bir kimse olacağına yorulur.

Kahve falında duvar boyasının döküldüğünü görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında boyasız duvar görmek gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı duvar boyası görmek işinin başından ayrılmayacağına, hayatının adeta cennete döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz boyalı duvar görmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz duvar boyası görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir