AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyanmış duvar görmek

Kahve falında boyanmış duvar görmek

Kahve falında boyanmış duvar görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boyanmış duvar gördüyseniz:

  • Motivasyonlarınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında duvarda mavi boya görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvara boya yapmak çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına delalettir.

Kahve falında duvarı boyalı görmek tamamlanmadan kalacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında yeşile boyanmış duvar görmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına delalet eder.

Kahve falında duvarın pembeye boyandığını görmek sevdiğine kavuşacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar boyası görmek mevlit okutacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında sarı boyalı duvar görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı duvar boyası görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir