AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara beyaz boya yapmak

Kahve falında duvara beyaz boya yapmak

Kahve falında duvara beyaz boya yapmak anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, zayıflayacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına inanılır.

Kahve falında duvara beyaz boya yapmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz her şeyi yapabilecek durumdasınız.

Kahve falında duvara beyaz boya yapmak tüm beklentilerini yerine getireceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvara boya yapmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz boyalı duvar görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, parasının ve malının da artacağına inanılır.

Kahve falında beyaz duvar boyası görmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz boya badana yapmak çekilen hasretin biteceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz boya yapmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında beyaz yağlı boya yapmak mesleğindeki başarısının artacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında boyalı duvar görmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir