AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarı boyalı görmek

Kahve falında duvarı boyalı görmek

Kahve falında duvarı boyalı görmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, dünya malı edineceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, duygularının karşılığını alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarı boyalı gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz aşırı yüklü durumda olabilir.

Kahve falında duvar boyası almak sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz boyalı duvar görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvar boyasının döküldüğünü görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında boyanmış duvar görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarı boyalı görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil boyalı duvar görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz duvar boyası görmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşile boyanmış duvar görmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir