AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil boyalı duvar görmek

Kahve falında yeşil boyalı duvar görmek

Kahve falında yeşil boyalı duvar görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil boyalı duvar gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişi ya da kişiler sizin belli bir konudan mutlu olmanız ya da belli bir işin yeterliliğinden emin olmanız için ısrarcı tavırlar içinde olabilirler.

Kahve falında yeşile boyanmış duvar görmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil boyalı duvar görmek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil duvar boyası görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarı boyalı görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına işaret eder.

Kahve falında boyanmış duvar görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı duvar boyası görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı boyalı duvar görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında duvarda mavi boya görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir