AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara bardak fırlatmak

Kahve falında duvara bardak fırlatmak

Kahve falında duvara bardak fırlatmak maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında duvara bardak fırlatmak gördüyseniz:

  • Aniden orta çıkan çelişkili durumlarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında duvara bardak fırlatmak üzeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına inanılır.

Kahve falında birine bardak fırlatmak atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çay bardağı fırlatmak ortamın bir hayli gerileceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında bardağı fırlatıp kırmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, sağlığını da kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında cam bardak fırlatmak eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bardak fırlatmak dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, itibarını geri kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bardak fırlatıp kırmak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kağıt fırlatmak kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir