AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay bardağı fırlatmak

Kahve falında çay bardağı fırlatmak

Kahve falında çay bardağı fırlatmak her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çay bardağı fırlatmak gördüyseniz:

  • Bir konuk sizi arıyor.

Kahve falında çay bardağı fırlatmak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına delalet eder.

Kahve falında birine bardak fırlatmak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardak fırlatmak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam bardak fırlatmak gün sayacağına, vaaz ve nasihate rivayet eder.

Kahve falında duvara bardak fırlatmak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bardağı fırlatıp kırmak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında bardak fırlatıp kırmak borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yarım bardak çay görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir