AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine bardak fırlatmak

Kahve falında birine bardak fırlatmak

Kahve falında birine bardak fırlatmak helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, sağlığını geri kazanacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine bardak fırlatmak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olmalısınız.

Kahve falında cam bardak fırlatmak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hep dinç ve genç kalacağına alamet eder.

Kahve falında çay bardağı fırlatmak hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bardak fırlatıp kırmak Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına inanılır.

Kahve falında duvara bardak fırlatmak herkesin yardımına koşacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birine bardak fırlatmak ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bardak fırlatmak verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında bardağı fırlatıp kırmak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, işlerin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı fırlatıp atmak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir