AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak fırlatıp kırmak

Kahve falında bardak fırlatıp kırmak

Kahve falında bardak fırlatıp kırmak iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında bardak fırlatıp kırmak gördüyseniz:

  • Çok eski bir dosttan sevindirici bir haber alacaksın.

Kahve falında bardak fırlatıp kırmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bardağı fırlatıp kırmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardak fırlatmak peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine bardak fırlatmak parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, bekarlar için evlenmeye delalet eder.

Kahve falında cam bardak fırlatmak gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında duvara bardak fırlatmak işi ile gündeme geleceğine, büyük işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında çay bardağı fırlatmak yolunun açılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında bardağı atıp kırmak kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir