AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt fırlatmak

Kahve falında kağıt fırlatmak

Kahve falında kağıt fırlatmak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, amaçlarını yerine getireceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında kağıt fırlatmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren karışıklıklar, problemler ya da şaibeli durumlar iyice ön plana çıkabilir, kaynama noktasına gelebilir.

Kahve falında kağıt fırlatmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam bardak fırlatmak istediği gibi yaşayacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında tepsi fırlatmak sorunlarını unutacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında fırat nehrinde yüzmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine delalettir.

Kahve falında ekmek fırlatmak verilen sözlerin yerine getirileceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında kaşık fırlatmak şansının her daim kendisinden yana gideceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında anahtar fırlatmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında gözlük fırlatmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir