AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam bardak fırlatmak

Kahve falında cam bardak fırlatmak

Kahve falında cam bardak fırlatmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına inanılır.

Kahve falında cam bardak fırlatmak gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen veya desteklemeyen kişileri net şekilde ayırt edebilirsiniz.

Kahve falında cam bardak fırlatmak mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bardak fırlatmak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara bardak fırlatmak ticaretinin açılacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine işarettir.

Kahve falında bardak fırlatıp kırmak aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çay bardağı fırlatmak gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine işarettir.

Kahve falında bardağı fırlatıp kırmak uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine bardak fırlatmak üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında cam fırlatmak sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir