AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardağı fırlatıp kırmak

Kahve falında bardağı fırlatıp kırmak

Kahve falında bardağı fırlatıp kırmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, helal ekmek yeneceğine, çok büyük ses getireceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bardağı fırlatıp kırmak gördüyseniz:

  • Bazı münakaşalar yapabilir, dargınlıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bardak fırlatıp kırmak nerede hata yaptığını sorgulayacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bardağı fırlatıp kırmak bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında cam bardak fırlatmak düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, kazançlı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında bardak fırlatmak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında birine bardak fırlatmak iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında çay bardağı fırlatmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına işaret eder.

Kahve falında duvara bardak fırlatmak kafasına göre birini bulacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine işaret eder.

Kahve falında sinirle bardak kırmak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir