AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak fırlatmak

Kahve falında bardak fırlatmak

Kahve falında bardak fırlatmak büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında bardak fırlatmak gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yolunda gitmesi, bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların şekle girmesi için sizin bazı kuralları yumuşatmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında cam bardak fırlatmak haneye bolluk ve bereketin dolacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında bardağı fırlatıp kırmak kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine bardak fırlatmak fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardak fırlatmak kurulu düzenin yıkılacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine alamet eder.

Kahve falında duvara bardak fırlatmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında bardak fırlatıp kırmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına inanılır.

Kahve falında çay bardağı fırlatmak çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taş fırlatmak şansının her zaman yaver gideceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir