AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi kucağıma almak

Kahve falında annemi kucağıma almak

Kahve falında annemi kucağıma almak tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, zor günlerin sona ereceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında annemi kucağıma almak gördüyseniz:

  • Gerçekleri anlatarak veya doğruları dile getirerek sizin için önemli kişileri etkileme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında annenin kucağında bebek görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, dualarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında annemin kucağında bebek görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneni kucağında taşımak eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annemi kucağıma almak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin kucağına oturmak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine işarettir.

Kahve falında anneyi kucağına almak fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında anneyi kucağında taşımak iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinin kucağında bebek görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir