AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin kucağında bebek görmek

Kahve falında annemin kucağında bebek görmek

Kahve falında annemin kucağında bebek görmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında annemin kucağında bebek gördüyseniz:

  • Taleplerde bulunan kişilerin taleplerini anında yerine getirme ya da karşı koyma eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında annenin kucağında bebek görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine tabir olunur.

Kahve falında annesinin kucağında bebek görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında anne kucağında bebek görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında annemin kucağında bebek görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında anneyi kucağında taşımak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin kucağına oturmak manevi olarak huzur içinde olacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneni kucağında taşımak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annemi kucağıma almak hayata karşı cesaretini kıracağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir