AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi kucağına almak

Kahve falında anneyi kucağına almak

Kahve falında anneyi kucağına almak iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi kucağına almak gördüyseniz:

  • Hümanist tavırlar, sosyalleşme, farklı şeyler deneme isteği, öneriler, tavsiyeler ön plana çıkabilir.

Kahve falında annenin kucağında bebek görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında anneni kucağında taşımak başarının düşeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne kucağında bebek görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında annemi kucağıma almak helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyi kucağında taşımak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi kucağına almak sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annemin kucağında bebek görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine inanılır.

Kahve falında annenin kucağına oturmak elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir