AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin kucağında bebek görmek

Kahve falında annesinin kucağında bebek görmek

Kahve falında annesinin kucağında bebek görmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, sorumlulukların azalacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında annesinin kucağında bebek gördüyseniz:

  • Komedi filmlerindeki aksi ihtiyarlar gibi davranmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında annenin kucağında bebek görmek istediği herşeye sahip olacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında annemin kucağında bebek görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin kucağında bebek görmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne kucağında bebek görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında annenin kucağına oturmak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, üzüleceğine, pişman olacağına işarettir.

Kahve falında anneyi kucağına almak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına işaret eder.

Kahve falında annemi kucağıma almak okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında anneni kucağında taşımak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir