AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin kucağında bebek görmek

Kahve falında annenin kucağında bebek görmek

Kahve falında annenin kucağında bebek görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, dünya malı elde edeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında annenin kucağında bebek gördüyseniz:

  • Olaylar meydana gelene kadar ne dediğimi anlamaya bilirsiniz.

Kahve falında annesinin kucağında bebek görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına alamet eder.

Kahve falında anne kucağında bebek görmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, hayatın düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annenin kucağında bebek görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işarettir.

Kahve falında annemin kucağında bebek görmek başarıya ulaşacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneni kucağında taşımak yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin kucağına oturmak ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi kucağına almak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında anneyi kucağında taşımak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir