AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini kör görmek

Kahve falında ölmüş birini kör görmek

Kahve falında ölmüş birini kör görmek yüzlerin asılacağına, dualarının karşılığını alacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini kör gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yeniden yapılması gerekebilir ya da yeniden yapılması gerektiği söylenen şeylerin yeniden yapılmasına gerek olmayabilir.

Kahve falında kör bir adam görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kör insana yardım etmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kör olmasını görmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişinin kör olduğunu görmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını kör görmek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında birinin gözünü kör görmek dertlerinden arınacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına inanılır.

Kahve falında kör olduğunu sanmak işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşının kör olduğunu görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir