AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir gözü kör insan görmek

Kahve falında bir gözü kör insan görmek

Kahve falında bir gözü kör insan görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir gözü kör insan gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olacak şeyler öğrenmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında bir gözü kör insan görmek çok kötü günler geçireceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine işaret eder.

Kahve falında tek gözü kör insan görmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tek gözünün kör olduğunu görmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir gözü kör görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında bir gözünün kör olduğunu görmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına işaret eder.

Kahve falında gözün kör olduğunu görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözü kör adam görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, maddi gücünün eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kör gözlü kedi görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir