AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarın üstünde oturmak

Kahve falında duvarın üstünde oturmak

Kahve falında duvarın üstünde oturmak karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, kişinin rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvarın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Yardım etmeniz gereken kişiler olabilir.

Kahve falında duvar üstünde oturmak düşmanlarımızı alt etmeye, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvarın üstünde oturmak umutlarının söneceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine delalettir.

Kahve falında duvara oturmak rahata kavuşmaya, endişe ettiği işlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek duvarda oturmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına yorulur.

Kahve falında duvar dibinde oturmak çok güzel çalışmalar yapacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına inanılır.

Kahve falında bahçe duvarında oturmak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine işarettir.

Kahve falında duvar üzerinde oturmak zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına yorulur.

Kahve falında duvarda oturmak sayılacağına ve sevileceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir